Kuřecí polévka se k jarním očistám hodí skvěle. A nemusí sloužit jen k jarní detoxikaci, lze ji použít k očištění organismu od škodlivin a toxinů kdykoliv během roku. Tradiční kuřecí vývar očistí tělo přirozeně, bez zbytečného zatížení. Ne nadarmo bývá označován za tekutý penicilín. K detoxikaci použijte čerstvé bylinky, výrazně podporují očištění a trávení, zvolte třeba medvědí česnek, petržel, pažitku anebo i koriandr. Zcela netradičně použijte čerstvý zelený chřest i zázvor, přispívá ke zlepšení zažívání i podpoře imunity organismu.
Postup
Do většího hrnce dáme studenou vodu a vložíme kuřecí maso a oloupanou cibuli a pastiňák. Oloupeme čerstvý zázvor, nakrájíme ho na kolečka a přidáme k masu. Dochutíme solí, kuličkami pepře a pozvolna vaříme asi hodinu. Maso vyndáme, nakrájíme na plátky, vyjmeme zázvor a zeleninu, kuličky pepře a opět vývar dochutíme, pokud je to potřeba. Mezitím si propláchneme Perfect Dish Spaghetti studenou a horkou vodou a vložíme do polévky. Přidáme syrový, na šikmé plátky nakrájený a částečně oloupaný zelený chřest. Nakonec doplníme nasekanými čerstvými bylinami, nejlépe medvědím česnekem, který má nejvíce detoxikační účinků anebo jen zelenou petrželí, čerstvým koriandrem či pažitkou. Bylinky můžeme i kombinovat, účinek detoxikace se jen zesílí.

Perfect Dish Spaghetti
Můžete sehnat na našem E-shopu za skvělé cenyIngredience
- 1 balení Perfect Dish Spaghetti
- 200 g kuřecího masa (prsa nebo i stehenní s kostí)
- 1 litr vody
- mořská sůl
- 6 kuliček celého pepře
- 1 cibule
- 1 pastiňák
- svazek zeleného chřestu
- asi 3 cm zázvoru
- čerstvé bylinky, nejlépe medvědí česnek, petržel, koriandr
.